Onze nieuwe woning

Ondertussen woon ik al weer bijna 8 jaar in het centrum van Veenendaal. Remco en ik wonen ongeveer 6,5 jaar samen. Time flies when you’re having fun. Tijdens de corona tijd is het thuiswerken heel normaal geworden. In ons Tiny appartement is dat een hele inbreuk op onze privacy. Dus ik (Marlies) had het in mijn hoofd gezet om te verhuizen.

Samen hebben we heel Veenendaal in deze periode bekeken tijdens onze wandelingen. Wijken bekeken, huizen beoordeeld en ja, uiteindelijk tot een wijk en type huis gekomen. Wat is belangrijk in een huis voor ons? Een werkkamer, zodat de woonkamer weer privé is. Een garage, zodat ik mijn gereedschap kan uitstallen en een “womancave” kan maken. Een woonkeuken, om gezellig met vrienden en familie te kunnen eten. Zo zijn er wat wensen voorbij gekomen.

En dat staat het huis wat je leuk vindt al een tijdje te koop. Dus, hup naar beneden naar de makelaar voor een afspraak en dat gaat het ineens allemaal lopen. Huis bevalt, financiering komt in orde… en dan is het nadenken over het leukste onderdeel van verhuizen. Hoe willen we het hebben? Geen verrassing voor velen, dat het een kleurrijk geheel zal worden.

Vorig jaar hebben we een tweedehands Martin Visser bank gekocht en laten bekleden door Sanne van S-maakt. Een pronkstuk in ons huis. Wat doen we dan met onze andere meubels… Nieuw of laten we Sanne de meubels onder handen nemen. Sanne kon en wilde ons daar wel bij helpen. Na een gesprek met ons over wat wij voor ideeën hadden voor ons huis, heeft zij een eerste opzet getekend. Wij waren daar wel van gecharmeerd en dan gaat zo’n plan leven in mijn hoofd. Het internet afstruinen, kleuren bepalen, nieuwe items bemachtigen. Waar gaan we in dat huis slapen, waar komen de kledingkasten, is er ruimte voor een logeerbed. Allemaal vragen die langzamerhand een antwoord krijgen. We zijn er maar druk mee. Lampenkapje besteld bij de lampenkapster. Heel langzamerhand krijgt alles vorm.

Om alvast een idee te krijgen van hoe het er uit ziet:

Een nieuwe stap in ons leven, waarin we jullie graag meenemen via onze verhalen.

Eén antwoord op “Onze nieuwe woning”

Reacties zijn gesloten.