Rosengartenschlucht

Na onze intensieve wandeling van gisteren, hadden we besloten om het vandaag wat rustiger aan te doen. Eerst lekker uitgeslapen en daarna zijn we naar Imst gereden. Dit is een klein plaatsje in de buurt. Hier start een toeristische wandeling in een kloof genaamd de Rosengartenschlucht. Dit is een wandeling van ongeveer 1,5 uur. Je volgt de rivier de Schinderbach. Deze rivier graaft zich een weg door de rotsachtige rand van het middelgebergte in Imst. De wandeling start midden in Imst bij de Johannes kerk en hij eindigt in Hoch Imst bij de blauwe grot.
Water en zeker woest stromend water vinden wij altijd leuk. De foto’s en filmpjes geven een impressie van onze beleving van de wandeling.

We hebben er zin in!
Waterval
Door een tunneltje lopen.
In de Blaue Grotte
Kijk mij eens gaan!

Zoals de foto’s en filmpjes laten zien, hebben we een lekkere ontspannen dag gehad. Vanaf de vlakte was het nog een kleine wandeling naar Hoch Imst. Hier is een stoeltjes lift naar boven, een rodelbaan etc. nog genoeg te doen. Wij zijn met de wandelbus naar Imst gegaan. En weer terug naar Tarrenz gereden.

De dag hebben we afgesloten bij GurgItaler Hof met onder ander een héééérlijk toetje (Aperol met citroen ijs en notenijs met noten). We zijn weer helemaal fit om morgen weer te gaan klettersteigen.

Overzicht route: